Bács-Kiskun Vármegye Gazdaságáért Díjak -VIDEÓ

A díjazottak: Haldorádó TEAM Kft.,  Mazug Tibor, Varga Antal 

Augusztus utolsó szombatján a szabadszállási Nagyvendéglőben megrendezett ünnepi közgyűlés keretében adták át a vármegye kitüntető díjait. 

Mint Rideg László elnök beszédében hangsúlyozta, a díjazottak jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Bács-Kiskun ne csak fennmaradjon, de virágozzon is.

 

A Bács-Kiskun Vármegye Gazdaságáért Díjat hárman vehették át.

 

 

Varga Antal – Kiskunfélegyháza (a nyitóképen)

1984-ben szerezte meg vízellátási és csatornázási üzemmérnöki diplomáját, majd több megyei és regionális vízművállalatnál dolgozott vezető beosztásban. Később a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetőjeként meghatározó szerepe volt a vállalat felemelkedésében. Jelenleg a Duna Aszfalt Zrt. igazgatóságának tagja. Közreműködésével számos civil és karitatív tevékenység valósulhatott meg.

 

 

Haldorádó TEAM Kft. – Kiskunhalas

A vállalkozás 2009-ben alakult. Tulajdonosai, a kétszeres világbajnok sporthorgász, Döme Gábor és Pintér Zoltán az ország egyik legismertebb horgászboltjává fejlesztették kereskedésüket. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatok saját, Haldorádó márkaneves termékeikben testesülnek meg, amelyek gyártása szinte teljes egészében Magyarországon történik. 

 

Mazug Tibor – Baja

Kiemelkedő gazdasági teljesítménye a Bácskában és vármegyénkben is megkerülhetetlen. A Mazug Ponyva Kft. 1995-ben családi vállalkozásként indult, ám újításaiknak köszönhetően mára a műszaki textíliák világának meghatározó hazai szereplőjévé váltak. Sőt, a német kerékpáros postások ikonikus sárga táskája is náluk készül. Nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, ezért a hulladékponyvákat is felhasználják egyedi termékek gyártására.
Kisfilmünkben röviden mesél a cég történetéről:

 

További híreink

Kecskemét

2024. 09. 26.

„Hűen bemutatni a múltat” Átadták a Szobonya-emléklapokat

A dr. Szobonya Zoltán emléknap alkalmából tisztelegtek a kommunista diktatúra üldözöttjei és mártírjai előtt csütörtökön Kecskeméten, a Megyeházán. Az eseményen 17 emléklapot osztottak ki – részben posztumusz – olyan honfitársaink számára, akik elszenvedték ezt a diktatórikus és igazságtalan időszakot Bács-Kiskunban. 

2024. 09. 26.

[ Kecskemét ]

Baja, Kiskunfélegyháza, 2+

2024. 09. 23.

Bács-Kiskun Vármegye Gazdaságáért Díjak -VIDEÓ

A díjazottak: Haldorádó TEAM Kft.,  Mazug Tibor, Varga Antal 

2024. 09. 23.

[ Baja , Kiskunfélegyháza , Kiskunhalas , Szabadszállás ]

2024. 09. 23.

 Erdőfürdő Érsekhalmán.

Segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével.

2024. 09. 23.

2024. 09. 20.

 Vizitúra a DVCS-n

Segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével! Célunk, hogy a Duna-völgyi-főcsatorna bejárása még vonzóbb és biztonságosabb legyen a vízitúrázók számára.

2024. 09. 20.

2024. 09. 19.

Bács-Kiskun önkormányzata is a gáton

Bács-Kiskunban négy helyszínen zajlik önálló önkormányzati árvízi védekezés a kataszrófavédelem közreműködésével és több mint ezer önkéntes bevonásával. Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzatának félszáz munkatársa Baján, a Petőfi-szigeten vett részt a munkálatokban. 

2024. 09. 19.

Kecskemét

2024. 09. 18.

MEGHÍVÓ - Szobonya Zoltán Emléknap

Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata 2016 óta fejezi ki elismerését és megbecsülését a kommunista diktatúra 1945 és 1961 közötti időszaka áldozatainak és hőseinek, melynek jeléül alapította meg a dr. Szobonya Zoltán Emléknapot.

2024. 09. 18.

[ Kecskemét ]

Design by WEBORIGO