A szabadszállási Zöld Ász vendéglő színeiben Pető Mátyás és Szegedi Krisztián, a Kígyósi Csárdáéban pedig Balog Martin és Pottondi Nándor indul Felcsúton, a Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyen.
Mint a Baon cikkéből kiderül, a versenyen kiemelt hangsúlyt kap a feltálalt ételek megjelenése és fantázianeve is, aminek kapcsolódnia kell Petőfi Sándor életéhez, költészetéhez és az 1848–49-es forradalom és szabadságharchoz. A maximum négy elemből álló, megújuló, de népszerű, emellett megfizethető ételekhez – a versenykiírásnak megfelelően – kiváló minőségű sertéshúst és alapanyagot használhatnak fel a nevezők.
2024. 12. 20.
2024. 12. 20.
Nagybaracska
2024. 12. 20.
2024. 12. 20.
[ Nagybaracska ]
2024. 12. 19.
2024. 12. 19.
Kiskunhalas
2024. 12. 19.
2024. 12. 19.
[ Kiskunhalas ]
2024. 12. 19.
2024. 12. 19.
Nemesnádudvar
2024. 12. 18.
2024. 12. 18.
[ Nemesnádudvar ]