A szabadszállási Zöld Ász vendéglő színeiben Pető Mátyás és Szegedi Krisztián, a Kígyósi Csárdáéban pedig Balog Martin és Pottondi Nándor indul Felcsúton, a Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyen.
Mint a Baon cikkéből kiderül, a versenyen kiemelt hangsúlyt kap a feltálalt ételek megjelenése és fantázianeve is, aminek kapcsolódnia kell Petőfi Sándor életéhez, költészetéhez és az 1848–49-es forradalom és szabadságharchoz. A maximum négy elemből álló, megújuló, de népszerű, emellett megfizethető ételekhez – a versenykiírásnak megfelelően – kiváló minőségű sertéshúst és alapanyagot használhatnak fel a nevezők.
Császártöltés, Kecel
2024. 11. 21.
2024. 11. 21.
[ Császártöltés , Kecel ]
2024. 11. 19.
2024. 11. 19.
2024. 11. 19.
2024. 11. 19.
Csólyospálos
2024. 11. 18.
2024. 11. 18.
[ Csólyospálos ]
Szalkszentmárton
2024. 11. 15.
2024. 11. 15.
[ Szalkszentmárton ]
2024. 11. 15.
2024. 11. 15.