

A szabadszállási Zöld Ász vendéglő színeiben Pető Mátyás és Szegedi Krisztián, a Kígyósi Csárdáéban pedig Balog Martin és Pottondi Nándor indul Felcsúton, a Magyarország étele élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyen.
Mint a Baon cikkéből kiderül, a versenyen kiemelt hangsúlyt kap a feltálalt ételek megjelenése és fantázianeve is, aminek kapcsolódnia kell Petőfi Sándor életéhez, költészetéhez és az 1848–49-es forradalom és szabadságharchoz. A maximum négy elemből álló, megújuló, de népszerű, emellett megfizethető ételekhez – a versenykiírásnak megfelelően – kiváló minőségű sertéshúst és alapanyagot használhatnak fel a nevezők.
Nemesnádudvar
2025. 02. 21.
2025. 02. 21.
[ Nemesnádudvar ]
2025. 02. 21.
2025. 02. 21.
Császártöltés, Hajós, 1+
2025. 02. 21.
2025. 02. 21.
[ Császártöltés , Hajós , Soltvadkert ]
2025. 02. 21.
2025. 02. 21.
Kiskunfélegyháza
2025. 02. 20.
2025. 02. 20.
[ Kiskunfélegyháza ]
Vaskút
2025. 02. 19.
2025. 02. 19.
[ Vaskút ]