

Nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik VIDEÓ
Libamájas hamburger, töltött lángos, óriás szűzpecsenye pankó morzsában, pincepörkölt a pincében tálalva – mintha egy újhullámos budapesti bisztró menüjét olvasgatnánk. Pedig nem a fővárosban, hanem a hajósi pincefaluban járunk, Szarvas László és Feith Ildikó úgynevezett pincéttermében, a Kis rozsdásban, ahol nem csak a borok, de az alapanyagok jó része is helyből vagy a térségből származik.
Készült a TOP_Plusz-3.1.1-21-BK1-2022-00001 azonosítószámú, „Bács-Kiskun megyei Paktum Plusz” című projekt keretében.
Zsana
2025. 03. 24.
2025. 03. 24.
[ Zsana ]
2025. 03. 22.
2025. 03. 22.
2025. 03. 20.
2025. 03. 20.
2025. 03. 20.
2025. 03. 20.
2025. 03. 19.
2025. 03. 19.
Hajós
2025. 03. 18.
2025. 03. 18.
[ Hajós ]