Egy falatnyi csokiba zárt egészség!
Egy falatnyi csokiba zárt egészség!
A Dr Ganolife Bio Csokoládés Szeletek nem más, mint egy falatnyi csokiba zárt egészség! Egyesíti a csokoládékkal szembeni elvárásokat és az egészséges, tudatos táplálkozás igényeit, vagyis egészséges és finom.
Termékismertető:
Összetevők : kókuszcukor*, étcsokoládé*, rizsszirup*, kókuszolaj*, tápióka keményítő*, kávépor*, ganoderma gombapor*. Koffeint tartalmaz!
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevő.
Gluténmentes, GMO mentes, Tejmentes, Laktózmentes
Paelo diéta barát (kókuszcukorral)
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia 1886 KJ/449 kcal,
zsír 18,4g, ebből telített zsírsavak 14,17g,
szénhidrát 68 g, ebből cukor 44g,
fehérje 2 g,
nátrium (só) 0,1g.
Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz. GMO mentes termék.
Termékeket ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Egészséges összetevők:
Bio étcsokoládé: Mint azt idáig a tudósok kiderítették, a csokoládé jó a szívnek, a vérkeringésnek és az agyunknak is.
Ganoderma gomba: "A kínai népi gyógyászatban már vagy 4000 éve ismerik" "Kínában ling zhi vagy shih a neve, ami annyit jelent, hogy a halhatatlanság növénye, illetve mágikus növény." (Jan Lellei: A gombák gyógyító ereje.)
Riszszirup: Növényi alapú édesítőszer? Rizsből szirup? A rizs igen népszerű köret, de tudtad, hogy édesítőszer is készülhet belőle? Ráadásul egészséges!
A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával. Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne.
Kókuszcukor: A kókuszcukor ellenben a hagyományos szacharózzal természetes, feldolgozatlan, szűretlen, nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat és fehérítetlen. További kedvező hatása, hogy semleges a pH-értéke, így se nem savasít, se nem lúgosít. A glikémiás indexe is sokkal kedvezőbb, mint a hagyományos cukoré, így a vércukorszintben sem hoz kiugrást, mint a cukor. A GI indexe 35, míg a mézé 55, a cukoré pedig 68.
Kókuszolaj: A kókuszolaj a trópusokon őshonos kókuszpálma magjának szárított beléből kisajtolt növényi olaj.
"A kókuszzsír összetétele különleges a zsiradékok között. A többi növényi eredetű zsiradékkal szemben több mint 90%-ban tartalmaz telített zsírsavakat, ezen belül pedig nagy arányban tartalmaz közepes szénláncú zsírsavakból álló triglicerideket (olyan zsírsavakat amelyek 6-12 szénatom összekapcsolásával keletkeznek). Ez utóbbi azért fontos, mert a közepes szénláncú zsiradékok könnyebben felszívódnak a szervezetben és gyorsabban is "keletkezik" energia belőlük" - mondja a szakértő.
Tápióka keményítő: A hagyományos liszt termékekkel ellentétben a Tápióka gluténmentes, diómentes és szójamentes. Nem okoz problémát a gluténérzékenység vagy dióallergiás emberek számára.